Çoğulhan Çok Programlı Anadolu Lisesi


Vizyon: Millî, manevî, kültürel, etik ve evrensel değerleri benimseyen, koruyan ve geliştiren; kendisine, ailesine, vatanına, milletine ve insanlığa saygılı; kendisiyle ve çevresiyle barışık, özgüven ve özdenetim duygusu gelişmiş, düşüncelerini rahatça ifade edebilen; kimlikli, kişilikli ve ideal sahibi insanlar yetiştirmek.

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen , koruyan ve geliştiren; vatanını, milletini, bayrağını seven ve daima yüceltmeye çalışan kişiler olarak yetiştirmek; günümüz teknolojilerini kullanarak piyasanın kalifiye ara eleman ihtiyacını karşılayacak mesleki ve teknik eğitimi vermektir.

Başarılar: * Ulusal Kalite Etiketi * OKULUM TEMİZ BELGESİ * BAŞARI BELGESİ * OKUL SPORLARI 2021/2022 MASA TENİSİ İLÇE İKİNCİLİĞİ * OKUL SPORLARI 2021/2022 VOLEYBOL İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ

Saatler: DERS BAŞLAMA: 08:30 DERS BİTİŞ:17:10
Isınma: KALORİFER
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: TAŞIMALI SERVİSLERİ
Sportif Etkinlikler: 2017 TÜRKİYE JUDO ŞAMPİYONASI TÜRKİYE İKİNCİLİĞİ 2021 OKUL SPORLARI MASA TENİSİ İLÇE İKİNCİLİĞİ 2021 ERKEKLER VOLEYBOL İLÇE ÜÇÜNCÜLÜĞÜ
Bilimsel Etkinlikler: AKADEMİK SEMİNERLER YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları: 1. AVRUPA BİRLİĞİ ULUSAL AJANS ERASMUS+PLUS PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR 2. e-twinning PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.. 3. ´´Meslek Liseliler Ailelerle Buluşuyor´´Projesi yürütülmektedir.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: AVRUPA BİRLİĞİ ULUSAL AJANS ERASMUS+PLUS PROJELERİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR *2016 ''KAYNAKÇILIKTA AVRUPA STANDARTLARI'' projesi kapsamında 3 Meslek Lisesinin öğrencileriyle koordinatör okul olarak Macaristan da staj faaliyetleri yürütülmüştür. *2020 ''UMUDA UZANAN GENÇ ELLER AVRUPA KAPISINI ARALIYOR'' Projesi kapsamında İspanya Kanarya adalarında staj faaliyeti yürütülmüştür. 2022 UMUDA UZANAN GENÇ ELLER AVRUPA KAPISINI ARALIYOR'' Projesi kapsamında Almanya Dorsten de staj faaliyeti yürütülmüştür.
Kontenjan Bilgileri: 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KONTENJAN: 35 TOPLAM ÖĞRENCİ SAYISI 75 MESLEKİ AÇIK ÖĞRETİM: 14

Telefon - 03445242390

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cogulhancpal.meb.k12.tr

Adres - ÇOĞULHAN MAH. ATATÜRK CAD. NO 112 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

Öğretmen :8
Öğrenci :74
Derslik :7
Atölye-İşlik :1
Konferans Salonu :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :510
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Yerleşim Yeri - ÇOGULHAN MAHALLESİ ATATÜRK CAD. NO:112 AFŞİN / KAHRAMANAMARAŞ

Adres - ÇOĞULHAN MAH. ATATÜRK CAD. NO 112 AFŞİN / KAHRAMANMARAŞ

Ulaşım BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYE HALK OTOBÜSLERİ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık AFŞİN İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK 24 KM KAHRAMANMARAŞ İL MERKEZİNE UZAKLIK 160 KM